За нас

Детски клуб „Лиани" е създаден за всички – от най-малките, до най-големите. В продължение на 10 години се стремим да се развиваме според желанията на нашите гости и успяхме да създадем едно уютно място, което деца и родители нямат търпение да посетят отново. За това време спечелихме доверието на много клиенти и се радваме на прекрасни приятелства. Поверявайки своите празници на нас, те ни вдъхновяват да ги изненадваме с нови предложения и да даваме всичко от себе си, за да бъдат доволни и усмихнати.

Нашата амбиция е да вървим заедно с най-актуалните тенденции в бранша и същевременно да бъдем различни и уникални. Затова непрекъснато обогатяваме своята дейност - от скромно, непознато за много хора място, се превърнахме в популярно, търсено и препоръчвано заведение. Благодарим на всички вас, които ни се доверявате за вашите празници вече толкова години!

На разположението на нашите малки приятели е просторна зала с плейграунд, стена за катерене, детски съоръжения за най- малките и още много играчки. За тях с много внимание се грижи креативният ни екип от аниматори. В обновения ни салон за възрастни, гостите могат да се насладят на чудесни ястия, приготвени с много любов, а за десерт всеки може да се поглези с разнообразни, вкусни предложения от нашата витрина.

През 2017 година открихме нашия сладкарски цех, с което искахме да гарантираме качество и неповторим вкус на нашите торти. Нашите сладкари успяват да изпълнят всяко желание на малки и големи. През топлите месеци клиентите ни могат да се насладят на спокойна почивка в нашата обновена градина, докато децата им се забавляват на външния или вътрешния кът.

Когато посетите нашето заведение без конкретен повод, детето Ви може да играе неограничено време и напълно безплатно, което увеличава и Вашето време за отдих.

Заповядайте при нас да се заредите с добро настроение и хубави емоции!

Очакваме Ви!

С уважение,
Екипът на „Лиани”

Балони