Организиране на парти

Ето как :)

Ние, от детски клуб „Лиани“, с радост ще организираме Вашия празник и ще се постараем той да остане незабравим спомен за всички Ваши гости. При нас се празнуват детски рождени дни, кръщенета, прощъпулници. Все по-често клиентите ни доверяват освен празниците на дечицата, и своите собствени.

Това, на което залагаме, е уютна атмосфера,приветливо и качествено обслужване, вкусна храна и най-важното за децата – страхотни развлечения. Нашите професионални аниматори ще се погрижат партито да бъде много забавно и щуро и всяко дете да се почувства специално по време на празника. При нас често гостуват най-добрите фокусници, различни приказни и филмови герои, които създават едно уникално преживяване за малките ни приятели.

От нашия каталог можете да получите подробна информация за организирането на мероприятията. В него ще намерите: детски куверти – предложения и цени, кетъринг за възрастните, тематични партита, украса. Там можете да се запознаете също и с общите условия на нашия Детски клуб.

С внимание ще се обърнем и към Вашите идеи, предложения и желания, които не откривате в каталога, и ще се постараем да ги изпълним.

От скоро можем да се похвалим и с разширяването на част от нашите дейности. За организирането на Вашия празник на друго място, можем да осигурим кетъринг, сладки предложения, торти, тематична украса, анимация и озвучаване.

ВАЖНО:

Резервации за рождени дни и други празненства се правят само на място и предоставяне на капаро минимум от 100 лв.

Телефонни резервации и кореспонденция по и-мейл нямат тежест за ангажирането на конкретна дата и час преди предоставянето на капаро!

Капаро не се връща, възможна е само промяна на резервацията за друг ден и час като използвате вече оставеното капаро.

Промени и корекции по кетъринга, тортата и детските менюта се правят до три дни преди датата на партито.

Не се разрешава внасянето на храни и напитки!

Разгледайте нашия каталог

Разгледайте нашия каталог
Балони

За повече информация, въпроси и предложения, моля не се
колебайте да ни потърсите на
телефон: 088 295 8391